Ochrana osobních údajů

Ochranu osobních údajů bereme ve společnosti OMEGA spol. s r.o. velmi vážně. Vaše údaje, především emailové adresy, telefony i jiné, jsou zpracovány v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Vámi svěřené údaje jsou zabezpečeny proti manipulaci, ztrátě, zničení či zásahu nepovolaných osob.

Na požádání jsme schopni odeslat informace o tom, jaké údaje o vás na našem webu zaznamenáváme. V případě navštívení našich stránek, zaznamenáváme standardním způsobem IP adresu, přidělenou vaším poskytovatelem, www stránku, z které nás navštívíte, jednotlivé navštívené stránky našeho webu a datum a délku Vaší návštěvy. Další osobní údaje typu jména, emailu, kontaktů a dalších zaznamenáváme jen v případě, že nám je poskytnete dobrovolně v rámci kontaktních a poptávkových formulářů na našem webu.

Sesbírané osobní údaje jsou využívány pro účely technické správy webu, webové analytiky, v rámci anket či pro marketingové účely vždy pouze v přiměřeném rozsahu. Postoupení osobních údajů státním zařízením a úřadům následuje jen v rámci závazných právních předpisů. Naši zaměstnanci, spolupracovníci a agentury jsou z naší strany vázáni diskrétností a mlčenlivostí.

Vaše osobní údaje využíváme k tomu, abychom vás informovali o nabídkách či službách, které poskytujeme, případně k další komunikaci v rámci naší obchodní strategie. Účast na informacích tohoto typu je zcela dobrovolná a nemáte-li zájem o informace tohoto typu, můžete nás kontaktovat a kdykoliv se tak od nich odhlásit.

Použití souborů Cookies

Pro usnadnění vaší orientace, pohybu a práce na našich stránkách využíváme ukládání souborů cookies ve vašem  internetovém prohlížeči. Cookies jsou malé soubory, které se uloží na váš pevný disk. Tyto soubory vám nijak neškodí ani nezískávají žádná citlivá data z vašeho počítače. Používání cookies můžete deaktivovat (zakázat) ve vašem internetovém prohlížeči.

Provozovatel webu

Není-li Vám cokoliv jasné, či máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte kontaktovat provozovatele webu na adrese sekretariat@omegapv.cz.

Váš provozovatel webu Prodáváme-Firmy.cz: OMEGA spol. s r.o., Havlíčkova 2957/3A, Prostějov, 796 01, IČ 46967885 , DIČ CZ46967885 , spisová značka C 6958 vedená u Krajského soudu v Brně